Sturm

Infra/GWW Zaandam

Sturm is een innovatie-gedreven hoofd- en onderaannemer, gespecialiseerd in complexe grond-, weg- en waterbouw. Kennis is hun bestaansrecht én hun drijfveer; ze innoveren structureel hun competenties en knowhow. Sturm werkt aan meer complexe infrawerken in de westelijke Randstad. Dat doen ze met een eigen(tijds) machinepark en met maximale aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en omgevingsimpact. Sturm, kennismakers in infra.

Markus

Infra/sanering/sloop Zwanenburg

Markus is een middelgrote aannemer, actief op het gebied van infra, saneren, slopen, leidingbouw, waterbouw en natuurbouw. Met een vast team van vakmensen ontzorgen zij opdrachtgevers zoals provincies, gemeenten, waterschappen, bedrijven, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Er is veel kennis en ervaring aan boord, net als beschikbaar materieel en materiaal. Markus, partner aan de basis.

DeJongCeba

Bestrating/riool/grondverzet Opmeer

Met 40 jaar ervaring in (machinaal) bestraten, rioleringswerk en grondverzet ontzorgt DeJongCeba vooral gemeenten, aannemers en tuincentra – in Noord-Holland en ver daarbuiten. DeJongCeba onderscheidt zich met een vooruitstrevende visie, hypermodern materieel en een proactief en betrokken team van 25 eigen vakmensen. Vanuit een compacte maar vooral uiterst professionele organisatie besteden ze bovenmatig veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en zorgvuldige communicatie. DeJongCeba, innovating infra.

Four Energy

Warmtenetten Zwanenburg

Four Energy is een specialist in de realisatie en exploitatie van innovatieve warmtesystemen. Gepassioneerde ondernemers hebben hun kennis, kunde en expertise van en met duurzaamheid gebundeld met Four Energy als resultaat. Inmiddels leveren ze duurzame energie aan duizenden consumenten in heel Nederland. Door het gebruik van aardwarmte en restwarmte uit lokale warmtebronnen worden woonwijken, appartementencomplexen en kantoren aardgasvrij verwarmd.

Murmex

Afvalverwerking/-berging Assendelft

Murmex ondersteunt afvalverwerkingsbedrijven bij het verwerken en bergen van afvalstoffen en verontreinigde grondstromen, voornamelijk voortkomend uit civiele en bouwkundige werken. Daarnaast is Murmex gespecialiseerd in het inrichten, onderhouden en afsluiten van stortlocaties én bieden ze verregaande ondersteuning bij het saneren, herinrichten en monitoren van (voormalige) stortplaatsen. In de praktijk vertaalt zich dit in mankracht, materieel en specialistische kennis.

Bodemplan

Engineering Zwanenburg

BodemPlan is het interne ingenieursbureau van Bussola Groep. BodemPlan geeft invulling aan civieltechnische ontwerpvraagstukken voor zusterbedrijven Sturm, Markus, Murmex en DeJongCeba. BodemPlan is de verbindende partij om de specialistische kennis van de verschillende bedrijven binnen Bussola Groep in de ontwerpfase te borgen. Tevens ontzorgt BodemPlan vanaf de initiatieffase met het inventariseren en coördineren van benodigde onderzoeken en de afstemming met bevoegd gezag.

Stenen & Tegels

Sierbestrating Opmeer

Stenen & Tegels is een gevestigde naam voor sierbestrating in Noord-Holland en ver daarbuiten. Naast een breed en diep assortiment tegels voor tuin, terras, paden en oprit, bieden zij aanverwante artikelen zoals kunstgras, zand, grind, belichting en tuinhout. Stenen & Tegels onderscheidt zich door klanten volledig te ontzorgen bij het inrichten van tuinen en terrassen, van ontwerp tot realisatie. Voor particuliere afnemers, maar ook voor professionele opdrachtgevers, zoals hoveniers en stratenmakers.

Hoogvliet Flobe Waterwerken

Waterwerken Assendelft

Hoogvliet Flobe Waterwerken is een succesvolle fusie uit de bedrijven Hoogvliet BV en Flobe BV. Als specialisten in water(grond)werk leggen zij vakkundig damwanden, steigers, vlonders, beschoeiing en bruggen aan. Met eigen materieel bedienen ze zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn ze actief in o.a. nieuwbouwwijken of projecten op moeilijk bereikbare locaties in en aan water.

Sinds 2022 is Hoogvliet Flobe Waterwerken BV onderdeel van Bussola Groep.

Samen
richting
geven?

Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!

Meer contact-mogelijkheden