Bij Bussola Groep zien we onze mensen als ons kapitaal. Daar zijn we zuinig op.

Jouw persoonlijkheid en professionele inbreng doen ertoe bij ons. Heb je een goed idee? Bring it on, we zijn altijd nieuwsgierig naar hoe het beter kan. Op zakelijk gebied, maar ook wat betreft je talent-ontwikkeling. Bij Bussola kom je tot je recht.

Een fijne werkomgeving, dat is belangrijk. En fijn werken bij Bussola Groep doe je zij aan zij met andere gepassioneerde vakmensen. We leren van elkaar, gunnen ieder z'n succes en vieren die samen. Met een gezonde dosis motivatie zetten we ons als groep in voor bijzondere projecten. In opdracht van bijvoorbeeld gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers of consumenten.

Als nuchtere Noord-Hollanders zijn we pragmatisch. Werk je bij Bussola, dan denk je in oplossingen en stroop je de mouwen op. Uitdagingen grijp je bij de kladden, samen gaan we tot de kern. Vanzelfsprekend in samenwerking met de klant, collega’s en andere betrokken partijen.

Pas jij bij ons? Laat van je horen!

Vacatures

 • DeJongCeba Fulltime Werkvoorbereider / Calculator

  Als werkvoorbereider/calculator bij DeJongCeba ben je verantwoordelijk voor de complete calculatie en werkvoorbereiding van interessante straatwerk- en grondverzetprojecten in de regio Noord-Holland.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op https://dejongceba.nl/werken-bij/.

 • Markus Fulltime Uitvoerder

  Als uitvoerder ben je samen met jouw projectteam verantwoordelijk voor de uitvoering van uiteenlopende projecten. Deze kunnen variëren van bouw- en woonrijp maken, sloopwerken, saneren van terreinen tot het realiseren van water- en natuurbouwprojecten, waarover jij de dagelijkse leiding hebt. Daarnaast stuur je medewerkers, leveranciers en onderaannemers op de bouwplaats aan. Je houdt rekening met het budget, de planning, de vereiste kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen en je draagt zorg voor de projectadministratie.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op werkenbij.markusbv.nl

 • Sturm Fulltime Chauffeur 8x8 kipper- en kraanauto

  Een mooie kans voor stoere doeners!

  In deze veelzijdige baan als Chauffeur van een knijperwagen werk je aan uiteenlopende projecten in nieuwbouw, renovatie of transformatie, met verantwoordelijkheden in rioolaanleg, rioolrenovatie, bodemsanering en diverse bouw- en woonrijpwerkzaamheden voor bouwers en projectontwikkelaars. Je vervult je functie op een MAN 8x8 met kipper en kraan.

  Meer weten? Alle informatie over deze vacature vind je op sturmzaandam.nl/werken-bij

 • Sturm Fulltime Vakman GWW

  Als Vakman GWW (Grondwerk-, Wegen- en Waterbouw) werk je samen met je team aan diverse weg- en waterbouwkundige constructies, maar ook aan rioleringen, bestratingen en bermen. Als vakman ben jij van alle markten thuis en heb je een heel afwisselend beroep. Binnen jouw team werk je bij Sturm samen met bijvoorbeeld een voorman, stratenmakers, machinisten en de uitvoerder.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op sturmzaandam.nl/werken-bij

 • DeJongCeba Fulltime Stratenmaker(s)

  Ben je stratenmaker en op zoek naar een (betere) nieuwe baan?
  Kom bij DeJongCeba werken!

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op https://dejongceba.nl/werken-bij/.

 • Four Energy 32-40 uur Junior Ontwikkelaar Warmte & Koude

  In de rol van (junior) ontwikkelaar ben je tijdens de ontwikkelfase van een warmtenet betrokken bij een project zoals de nieuwbouw of renovatie van een bedrijventerrein, appartementencomplex of woonwijk. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een goed technisch, financieel, commercieel, juridisch en operationeel project. Hierin stem jij constant de vorderingen met de diverse stakeholders af zoals de vastgoedontwikkelaar, de installateur, de GWW aannemer en de warmteleverancier.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op fourenergy.nl/vacatures

 • Markus Fulltime 1e Monteur Water / Ondergronds Leidingwerk

  Als (1e) monteur werk je met je ploeg aan het ondergrondse leidingnetwerk water (distributie- en transportleidingen) in de regio groot Amsterdam en Noord-Holland. Je werkt aan distributie- en transportleidingen die variëren in diameter van rond 32 mm tot en met 400 mm.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op werkenbij.markusbv.nl

 • Markus Fulltime Grondwerker / Voorman

  Als grondwerker/ voorman ben je de aangewezen persoon om samen met collega’s aan diverse mooie projecten te werken die variëren van omvang. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het transformeren van een oud terrein naar een volledig nieuwe omgeving. Het begint met sloopwerkzaamheden, gevolgd door het saneren van de bodem. Deze maken jullie vervolgens bouwrijp zodat de bouwer zijn werk kan doen.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op werkenbij.markusbv.nl

 • DeJongCeba Fulltime Kraanmachinist

  In deze veelzijdige baan bij DeJongCeba werk je aan uiteenlopende projecten qua straatwerk en grondverzet. De ideale kandidaat heeft ervaring, is betrouwbaar en kan zelfstandig werken.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op https://dejongceba.nl/werken-bij/.

 • DeJongCeba Fulltime Uitvoerder

  Als uitvoerder bij DeJongCeba ben je van A tot Z betrokken bij projecten in straatwerk en grondverzet. DeJongCeba zoekt iemand die zelfstandig is, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en beslissingen durft te nemen.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op https://dejongceba.nl/werken-bij/.

 • Markus Fulltime Rioleur / Buisleidinglegger

  Jouw taak als rioleur is om ervoor te zorgen dat rioleringen en buisleidingen op onze projectlocaties veilig en op de juiste manier worden gelegd of verlegd. Het betreft buisleidingen met een diameter van twee centimeter tot twee meter in diverse materialen. Het gaat om ondergrondse leidingen voor riolering, water, drainage en warmte-koude leidingen.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op werkenbij.markusbv.nl

 • Sturm Fulltime Stagiair / afstudeerder

  Als hbo-stagiair Civiele Techniek/Infra of mbo-stagiair Middenkaderfunctionaris Infra (of vergelijkbare richting) werk je mee aan de meest uiteenlopende infraprojecten in de westelijke Randstad. Ook als laatstejaars hbo-student krijg je volop de kans om op interessante civiele vraagstukken af te studeren.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op sturmzaandam.nl/werken-bij

Open
sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen maar heb je toch het gevoel dat jij en Bussola Groep elkaar genoeg te bieden hebben? Neem gerust eens contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN