Bij Bussola Groep zien we onze mensen als ons kapitaal. Daar zijn we zuinig op.

Jouw persoonlijkheid en professionele inbreng doen ertoe bij ons. Heb je een goed idee? Bring it on, we zijn altijd nieuwsgierig naar hoe het beter kan. Op zakelijk gebied, maar ook wat betreft je talent-ontwikkeling. Bij Bussola kom je tot je recht.

Een fijne werkomgeving, dat is belangrijk. En fijn werken bij Bussola Groep doe je zij aan zij met andere gepassioneerde vakmensen. We leren van elkaar, gunnen ieder z'n succes en vieren die samen. Met een gezonde dosis motivatie zetten we ons als groep in voor bijzondere projecten. In opdracht van bijvoorbeeld gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers of consumenten.

Als nuchtere Noord-Hollanders zijn we pragmatisch. Werk je bij Bussola, dan denk je in oplossingen en stroop je de mouwen op. Uitdagingen grijp je bij de kladden, samen gaan we tot de kern. Vanzelfsprekend in samenwerking met de klant, collega’s en andere betrokken partijen.

Pas jij bij ons? Laat van je horen!

Vacatures

 • Hoogvliet-Flobe Waterwerken Fulltime Uitvoerder Waterwerken

  Als specialisten in waterwerk realiseert Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V. vakkundig damwanden, steigers, vlonders, beschoeiing en bruggen. Met eigen materieel bedienen we zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn we actief in o.a. nieuwbouwwijken of op moeilijk bereikbare projectlocaties in en aan water. En dat gaat goed, daarom hebben we extra handen nodig. Op dit moment zijn we op zoek naar een (meewerkend) Uitvoerder Waterwerken. Bij voorkeur iemand met infra-ervaring, opgedaan in functies als waterwerker, grondwerker, voorman of uitvoerder.

  Wat ga je doen?
  Als meewerkend uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van uiteenlopende waterwerkprojecten. Je stuurt medewerkers, leveranciers en onderaannemers aan op locatie en draait zelf ook regelmatig in de uitvoering mee. Voor alle projecten houd je vinger aan de pols qua budget, planning en de vereiste kwaliteits-, en veiligheidsnormen en draag je zorg voor de projectadministratie. Nauwe samenwerking, afstemming en open communicatie tussen kantoor en het werkveld is daarbij zeer belangrijk.

  Jouw profiel
  Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en kwaliteit en veiligheid vind je belangrijk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een professionele en positieve werkhouding. Daarnaast denk je graag mee om op efficiënte wijze projecten te realiseren. Jij bent een echte teamspeler en draagt bij aan de goede sfeer binnen het team en op het project. We zijn een flexibele organisatie met veel vrijheid in de indeling van de werkdagen, jij kunt de daarbij behorende verantwoordelijkheid goed aan.

  Wij verwachten dat jij:
  - ervaring hebt in de GWW of cultuurtechnische sector
  - affiniteit hebt met waterbouw
  - beschikt over mbo werk- en denkniveau
  - beschikt over een rijbewijs B-E

  Werken bij Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V.
  Werk je bij Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V., dan word je voortdurend gestimuleerd om je door te ontwikkelen. Als onderdeel van de Bussola Groep staat Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V. voor educatie, welzijn en persoonlijke groei. Verder moedigen wij, naast interne kennisontwikkeling, ook aanvullende externe educatie aan.

  De werkomstandigheden zijn prettig en we bieden jou een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra. Van onze medewerkers verwachten we een professionele nieuwsgierigheid; eigen initiatief wordt beloond. Een uitdagende werkomgeving dus, met een fijne werksfeer!

  Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V. is onderdeel van de Bussola Groep.

  Interesse?
  We zien je cv en motivatie tegemoet! E-mailen kan naar Marco (afdeling HRM) via mjansen@bussola.nl.

  Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Martin van Leeuwen via 06-51362943. Mailen kan ook, via: m.vanleeuwen@hoogvliet-flobe.nl.

 • Hoogvliet-Flobe Waterwerken Fulltime Projectcoördinator Waterwerken

  Onze topper Roel gaat het binnenkort rustiger aan doen. Voor de (gedeeltelijke) vervanging van Roel zoeken wij een fulltime Projectcoördinator. Bij voorkeur iemand met infra-ervaring.

  Over de functie
  Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en calculeren van de projecten en je geeft ondersteuning aan de projectuitvoering. Je weet precies wat er ‘binnen en buiten’ speelt en je houdt je van ‘a tot z’ bezig met de projecten. Dat doe je in overleg en nauwe samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers.

  Je controleert gegevens, stemt af met de opdrachtgever en vraagt waar nodig vergunningen aan. Je bestelt materiaal/materieel, hebt afstemming met onze leveranciers en stelt de benodigde werk-, verkeer-, en kwaliteitsplannen op. Uiteraard bewaak je de begroting en draag je zorg voor een tijdige facturatie van de termijnen.

  De functie van Projectcoördinator bij Hoogvliet-Flobe Waterwerken is nieuw. Dat betekent dat deze op jouw ervaring en kennis kan worden afgestemd. Er is genoeg te doen, in overleg is veel mogelijk!

  Jij hebt:
  - Ervaring als werkvoorbereider of als projectcoördinator (civiel is een pré)
  - Ervaring met RAW/UAV-GC
  - Organisatieskills en verantwoordelijkheidsgevoel

  Jouw profiel
  Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en kwaliteit en veiligheid vind je belangrijk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een professionele en positieve werkhouding. Daarnaast denk je graag mee om op efficiënte wijze projecten te realiseren. Jij bent een echte teamspeler en draagt bij aan de goede sfeer binnen het team en op het project. We zijn een flexibele organisatie met veel vrijheid in de indeling van de werkdagen, jij kunt de daarbij behorende verantwoordelijkheid goed aan.

  Over Hoogvliet-Flobe Waterwerken B.V.
  Als specialisten in waterwerk realiseert Hoogvliet-Flobe Waterwerken B.V. vakkundig damwanden, steigers, vlonders, beschoeiing en bruggen. Met eigen materieel bedienen we zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn we actief in o.a. nieuwbouwwijken of op moeilijk bereikbare projectlocaties in en aan water. Hoogvliet-Flobe Waterwerken B.V. is onderdeel van de Bussola Groep.

  Word onze nieuwe collega
  Werk je bij Hoogvliet-Flobe Waterwerken B.V., dan word je voortdurend gestimuleerd om je door te ontwikkelen. Naast persoonlijke opleidings- en ontwikkelmogelijkheden bieden we jou een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra. Daarnaast krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone. Van onze medewerkers verwachten we een professionele nieuwsgierigheid; eigen initiatief wordt beloond. Een uitdagende werkomgeving dus, met een fijne werksfeer!

  Interesse?
  We zien je cv en motivatie tegemoet! E-mailen kan naar Marco (afdeling HRM) via mjansen@bussola.nl.

  Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Martin van Leeuwen via 06-51362943. Mailen kan ook via: m.vanleeuwen@hoogvliet-flobe.nl.

 • DeJongCeba Fulltime Werkvoorbereider / Calculator

  Als werkvoorbereider/calculator bij DeJongCeba ben je verantwoordelijk voor de complete calculatie en werkvoorbereiding van interessante straatwerk- en grondverzetprojecten in de regio Noord-Holland.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op https://dejongceba.nl/werken-bij/.

 • Murmex Fulltime Machinist 8-tons minikraan

  Bedien jij graag machines en werk je het liefst buiten? Wij bieden jou een mooie baan!

  In deze veelzijdige baan van kraanmachinist werk je aan verschillende civiel-technische werken op vaste locaties (Nauerna, Middenmeer en Lelystad), met verantwoordelijkheden op het gebied van leidingwerk en het afwerken en onderhouden van stortplaatsen. Je vervult je functie op een 8-tons minikraan, een CAT308.

  Meer weten? Alle informatie over deze vacature vind je hier.

 • Markus Fulltime Uitvoerder

  Als uitvoerder ben je samen met jouw projectteam verantwoordelijk voor de uitvoering van uiteenlopende projecten. Deze kunnen variëren van bouw- en woonrijp maken, sloopwerken, saneren van terreinen tot het realiseren van water- en natuurbouwprojecten, waarover jij de dagelijkse leiding hebt. Daarnaast stuur je medewerkers, leveranciers en onderaannemers op de bouwplaats aan. Je houdt rekening met het budget, de planning, de vereiste kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen en je draagt zorg voor de projectadministratie.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op werkenbij.markusbv.nl

 • Sturm Fulltime Chauffeur 8x8 kipper- en kraanauto

  Een mooie kans voor stoere doeners!

  In deze veelzijdige baan als Chauffeur van een knijperwagen werk je aan uiteenlopende projecten in nieuwbouw, renovatie of transformatie, met verantwoordelijkheden in rioolaanleg, rioolrenovatie, bodemsanering en diverse bouw- en woonrijpwerkzaamheden voor bouwers en projectontwikkelaars. Je vervult je functie op een MAN 8x8 met kipper en kraan.

  Meer weten? Alle informatie over deze vacature vind je op sturmzaandam.nl/werken-bij

 • Sturm Fulltime Vakman GWW

  Als Vakman GWW (Grondwerk-, Wegen- en Waterbouw) werk je samen met je team aan diverse weg- en waterbouwkundige constructies, maar ook aan rioleringen, bestratingen en bermen. Als vakman ben jij van alle markten thuis en heb je een heel afwisselend beroep. Binnen jouw team werk je bij Sturm samen met bijvoorbeeld een voorman, stratenmakers, machinisten en de uitvoerder.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op sturmzaandam.nl/werken-bij

 • Sturm Fulltime Werkvoorbereider

  In de rol van werkvoorbereider bij Sturm vind je jouw uitdaging in het voorbereiden van onder andere Design & Construct-projecten en civiele nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Je werkt vaak in bouwteam(achtige constructies) en schakelt daarbinnen moeiteloos tussen voorbereiding en uitvoering. Samen met het projectteam bereid je projecten voor met als doel het werk efficiënt en veilig uit te voeren. Nauwgezet bewaak jij de planning, het budget en de kwaliteit.

  “Bij Sturm ben je als werkvoorbereider echt betrokken bij een project. Van initiatief tot oplevering. Die brede scope maakt het werk erg interessant.”

  Meer weten? Alle informatie over deze vacature vind je op sturmzaandam.nl/werken-bij.

 • DeJongCeba Fulltime Stratenmaker(s)

  Ben je stratenmaker en op zoek naar een (betere) nieuwe baan?
  Kom bij DeJongCeba werken!

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op https://dejongceba.nl/werken-bij/.

 • Sturm Fulltime Chauffeur trekker waterwagen

  Werk jij graag zelfstandig, lekker buiten en in een natuurrijke omgeving? Ben je daarnaast praktisch ingesteld en kun je je eigen werk organiseren? Dan heeft Sturm jou nodig!

  Voor het PWN drinkwaterproductiebedrijf in Andijk zoeken wij een:
  - Chauffer trekker (met waterwagen)

  Over de functie:
  - Het betreft een fulltime job, van maandag tot en met vrijdag. Werktijden zijn van 7.00 uur tot 16.00 uur;
  - Je zuigt met de tankwagen het slib op om het vervolgens elders op het terrein weer te verspreiden;
  - Zelfstandige job, je werkt alleen. Er zijn wel gezamenlijke pauzes;
  - Jouw werklocatie is het PWN-terrein in Andijk.

  Interesse?
  Neem dan telefonisch contact op met Marco Jansen (afdeling HRM) via 06-26627992, of per e-mail: mjansen@sturmzaandam.nl

 • Four Energy 32-40 uur Junior Ontwikkelaar Warmte & Koude

  In de rol van (junior) ontwikkelaar ben je tijdens de ontwikkelfase van een warmtenet betrokken bij een project zoals de nieuwbouw of renovatie van een bedrijventerrein, appartementencomplex of woonwijk. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een goed technisch, financieel, commercieel, juridisch en operationeel project. Hierin stem jij constant de vorderingen met de diverse stakeholders af zoals de vastgoedontwikkelaar, de installateur, de GWW aannemer en de warmteleverancier.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op fourenergy.nl/vacatures

 • Sturm fulltime Uitvoerder Infra

  De rol van uitvoerder bij Sturm is anders dan je misschien gewend bent. Bij ons heb je als uitvoerder meerdere projecten onder jouw hoede. Je zit dus niet voor een langere tijd in een keet op hetzelfde project, jij bent veel op pad en onderweg van project naar project. Dit vergt veel van jou. Om deze reden zijn wij dan ook specifiek op zoek naar mensen die zelfstandig zijn, goed kunnen plannen en organiseren, leidinggevende kwaliteiten bezitten, kennis inbrengen en kunnen motiveren, sturen, delegeren en helpen bij het ontwikkelen van anderen en in staat zijn om te denken vanuit de klant. Ben jij dat?

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op sturmzaandam.nl/werken-bij.

 • Murmex Fulltime Machinist 30-tons rupskraan

  Een ultieme kans voor stoere doeners die graag buiten zijn!

  In deze veelzijdige baan van kraanmachinist werk je op verschillende vaste locaties (Nauerna, Lelystad en Middenmeer). Je houdt je bezig met het ontvangen/verwerken van grondstromen en andere civiel-technische werkzaamheden. Je vervult je functie op een 30 tons rupskraan, een Volvo EC300.

  Meer weten? Alle informatie over deze vacature vind je hier.

 • Markus Fulltime 1e Monteur Water / Ondergronds Leidingwerk

  Als (1e) monteur werk je met je ploeg aan het ondergrondse leidingnetwerk water (distributie- en transportleidingen) in de regio groot Amsterdam en Noord-Holland. Je werkt aan distributie- en transportleidingen die variëren in diameter van rond 32 mm tot en met 400 mm.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op werkenbij.markusbv.nl

 • Markus Fulltime Grondwerker / Voorman

  Als grondwerker/ voorman ben je de aangewezen persoon om samen met collega’s aan diverse mooie projecten te werken die variëren van omvang. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het transformeren van een oud terrein naar een volledig nieuwe omgeving. Het begint met sloopwerkzaamheden, gevolgd door het saneren van de bodem. Deze maken jullie vervolgens bouwrijp zodat de bouwer zijn werk kan doen.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op werkenbij.markusbv.nl

 • DeJongCeba Fulltime Kraanmachinist

  In deze veelzijdige baan bij DeJongCeba werk je aan uiteenlopende projecten qua straatwerk en grondverzet. De ideale kandidaat heeft ervaring, is betrouwbaar en kan zelfstandig werken.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op https://dejongceba.nl/werken-bij/.

 • DeJongCeba Fulltime Uitvoerder

  Als uitvoerder bij DeJongCeba ben je van A tot Z betrokken bij projecten in straatwerk en grondverzet. DeJongCeba zoekt iemand die zelfstandig is, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en beslissingen durft te nemen.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op https://dejongceba.nl/werken-bij/.

 • Markus Fulltime Rioleur / Buisleidinglegger

  Jouw taak als rioleur is om ervoor te zorgen dat rioleringen en buisleidingen op onze projectlocaties veilig en op de juiste manier worden gelegd of verlegd. Het betreft buisleidingen met een diameter van twee centimeter tot twee meter in diverse materialen. Het gaat om ondergrondse leidingen voor riolering, water, drainage en warmte-koude leidingen.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op werkenbij.markusbv.nl

 • Sturm Fulltime Stagiair / afstudeerder

  Als hbo-stagiair Civiele Techniek/Infra of mbo-stagiair Middenkaderfunctionaris Infra (of vergelijkbare richting) werk je mee aan de meest uiteenlopende infraprojecten in de westelijke Randstad. Ook als laatstejaars hbo-student krijg je volop de kans om op interessante civiele vraagstukken af te studeren.

  Meer weten?
  Alle informatie over deze vacature vind je op sturmzaandam.nl/werken-bij

Open
sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen maar heb je toch het gevoel dat jij en Bussola Groep elkaar genoeg te bieden hebben? Neem gerust eens contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN